Ga naar de inhoud

Landgoed Groensche Hoeven

Op Landgoed Groensche Hoeven aan de Zuid-Oost zijde van Vught verrijzen er 12 luxueuze Landhuizen en 1 unieke Villa. In het quadrant tussen de spoorlijn, de rijksweg A2, de Essche stroom en de bebouwde kom van Vught ligt akkerland dat ontwikkeld wordt tot een landgoed met 12 luxueuze Landhuizen en 1 unieke Villa gelegen midden in het groen.

De kenmerken van dit project

  • Riant wonen op een schitterend Landgoed
  • Duurzame woningen in Kempische stijl naar architectuur van Bedaux de Brouwer Architecten
  • Gelegen aan een natuurlijke waterplas
  • Dicht bij het centrum van Vught en ’s-Hertogenbosch
  • Goede ligging ten opzichte van Eindhoven en de Randstad

Op Landgoed Groensche Hoeven aan de Zuid-Oost zijde van Vught verrijzen 12 luxueuze Landhuizen  en 1 unieke Villa. In het quadrant tussen de spoorlijn, de rijksweg A2, de Essche stroom en de bebouwde kom van Vught ligt akkerland dat ontwikkeld wordt tot een Landgoed met 12 Landhuizen en 1 Villa gelegen midden in het groen.

Een nieuw aan te leggen waterplas vormt het hart van het Landgoed. De woningen zijn gelegen aan en georienteerd op dit landschappelijk element. De woningen zijn zorgvuldig ingepast en waardevol groen blijft op deze manier behouden. Tevens wordt er extra natuur en een groen aangeklede geluidswal nabij het spoor gerealiseerd. Hierdoor is rust gegarandeerd.

Landgoed Groensche Hoeven Luxueus wonen in de natuur en aan het water

Via de Kettingweg en de half verharde Groensteeg is uw woning te bereiken. Daarnaast geeft de lange oprijlaan vanaf de Boxtelseweg toegang tot uw woonomgeving.

De Landhuizen, vormgegeven in Kempische architectuurstijl, zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten. De woningen met een inhoud van ca. 1.070 m3 zijn riant van opzet, bieden u veel privacy en zijn gelegen op een ruim perceel varierend tussen de 1.350 en 1.600 m2. De Villa wordt gerealiseerd op een perceel van ca. 3.000 m2. Om de kwaliteit van het natuurrijke gebied voor de toekomst te kunnen blijven garanderen wordt voor de woningen op het Landgoed een opstalrecht aangeboden en blijft de grond in eigendom van het Landgoed.

Alle woningen op het Landgoed kennen een groot woonoppervlak van ca. 250 m2. Daarnaast is er volop ruimte om de woning aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Op het Landgoed vindt u uw unieke woonplek aan het water in een sfeervolle en bosrijke omgeving. Rustig gelegen, maar met het centrum van Vught met al haar voorzieningen in de nabijheid.

Het Landgoed kent een uitstekende ontsluiting. Via de Boxtelseweg ben je immers zo op de A2 en zijn steden als ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en zelfs Utrecht prima te bereizen.