Ga naar de inhoud

Landhuis type A

De Landhuizen zijn zeer ruim van opzet en beschikken maar liefst over een vloeroppervlak van ca. 250 m2. De woningen kennen standaard een hoog afwerkingsniveau en daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om de woningen uit te breiden. De woningen, naar ontwerp van Bedaux de Brouwer, beschikken over een ruime woon- en eetkamer en hebben daarnaast nog een seperate ruimte op de begane grond welke als study of speelkamer kan worden ingericht.

Op de verdieping zijn de woningen uitgerust met een ruime hoofdslaapkamer met eigen sanitair en een inloopkast. Naast deze hoofdslaapkamer zijn op deze verdieping nog 3 slaapkamers en een tweede sanitaire ruimte gesitueerd.

Op de tweede verdieping bevindt zich de technische ruimte. Tevens kunnen hier de wasmachine en -droger worden opgesteld. Doordat deze verdieping ruim is, een goede hoogte heeft en standaard is voorzien van daglicht biedt deze verdieping prima mogelijkheden voor functioneel gebruik.

De Landhuizen zijn zeer duurzaam. De woningen worden gasloos uitgevoerd, zijn voorzien van een warmtepomp en standaard voorzien van een ruime hoeveelheid zonnepanelen op het dak. Deze panelen worden professioneel en netjes op het dak verwerkt.

Naast de ruime basisontwerp zijn er varianten mogelijk om de woning aan uw wensen aan te passen, de woon- en eetkamer qua locatie in de woning om te wisselen of de woning levensloopbestendig uit te voeren door een slaapkamer met sanitair op de begane grond te situeren. Middels opties is het mogelijk om een tuinkamer of garage bij uw woning te realiseren.

Inschrijven
Landhuis

Interesse?

Heeft u interesse in een van de luxueuze landhuizen; vul dan onderstaand formulier in. Dit formulier komt automatisch bij de makelaar terecht. Zij laten u vervolgens snel horen of ze de woning van uw voorkeur aan u toe kunnen wijzen.

"*" geeft vereiste velden aan