Ga naar de inhoud

Veelgestelde vragen

Filter

Algemene vragen

Nee. Het Landgoed is gebaat bij een langdurige constante stroom van inkomsten ten behoeve van de instandhouding, dit nog los omwille van fiscale redenen.

Voor de Landgoedeigenaar is het van belang om de kwaliteit en instandhouding van het Landgoed naar de toekomst toe te kunnen blijven garanderen en behouden. Dit kan men doen door eigenaarschap te behouden en grip te houden op hetgeen er op het Landgoed wordt gerealiseerd. De grond blijft dus in eigendom van het Landgoed en voor de woningen wordt een opstalrecht aangeboden waarmee deze tevens voor een grotere doelgroep bereikbaar worden. Wist u trouwens dat de retributie of ook bekend als canon (vergoeding) welke u betaalt voor het gebruik van de grond aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen indien het uw eigen woning betreft?

Nee. De gronden worden niet verkocht. Ook niet op de langere termijn.

Onderzoeken hebben uitgewezen dat de aan te leggen geluidswal met een hoogte van ca. 8 m1 voorkomt dat bewoners van het plangebied overlast ervaren van voorbij rijdende treinen.

Op donderdag 14 december houden we een pre-sale event van 19.00 tot 21.00 uur. Dit doen we bij vergaderlocatie Nieuw Annaland in Vught. Mensen die aanwezig zijn bij het pre-sale event krijgen voorrang bij start verkoop. Geef je op voor het pre-sale event via https://www.venterra.nl/projecten/aanmelden-start-verkoopevent

Jazeker, neem daarvoor contact op met AMB makelaars. Zij maken graag een vrijblijvende waardebepaling van uw woning en geven advies over verkoopstrategie en -kansen.

Jazeker, neem daarvoor contact op met AMB makelaars en hun partner FinaForte. Zij maken graag een vrijblijvende afspraak met u en geven u advies over de verschillende financieringsmogelijkheden.

Projectvragen

Binnen de planologische kaders en in overleg met de Landgoedeigenaar mag een woningeigenaar een toegangspoort plaatsen op de toerit naar het perceel.

Binnen de planologische kaders en in overleg met de Landgoedeigenaar mag een woningeigenaar een aanlegsteiger realiseren.

We vinden het van belang om de natuurlijke uitstraling van het Landgoed te behouden. Wij vinden beklinkerde of geasfalteerde wegen niet bij deze uitstraling passen.

Ja. Om een uniforme beeldkwaliteit te behouden worden eisen gesteld aan de materialisatie en de hoogte van de erfafscheiding aan de voor- en achterzijde van de woningen. Deze eisen zullen in de erfpachtovereenkomst worden opgenomen.

Binnen de planologische kaders en in overleg met de Landgoedeigenaar behoort het realiseren van een zwembad of -vijver in de achtertuin tot de mogelijkheden.